O crimă oribilă a ieșit la lumină într-o localitate din Bihor. Un bărbat este bănuit că și-a omorât prietenul cu care împărțea casa de ani buni.
Potrivit anchetatorilor, suspectul ar fi ascuns cadavrul aproape trei săptămâni, iar când a mers să se predea era băut. Omul a fost încătușat și, cel mai probabil, va fi audiat joi.
Bărbatul în vârstă de 40 de ani este acuzat că la începutul lunii şi-a ucis cu sânge rece prietenul cu care stătea de aproape un deceniu într-o casă de la marginea localităţii Băiţa din Bihor.
După oribilă crima, suspectul ar fi ascuns cadavrul într-un covor şi l-ar fi aruncat în grădină. Apoi şi-a văzut liniştit de viaţă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar, în cele din urmă, ameţit de aburii alcoolului, a mers la poliţie şi s-a predat.

Cadavrul a fost găsit apoi de poliţişti, ascuns în covor.

“Erau şi pretini, se şi certau la băutură dar .. nu m-aşteptam la aşa ceva. Că i-o dat cu barosu-n cap”, spune o vecinp.

Anchetatorii continua cercetările în acest caz pentru a lămuri cum s-a întâmplat totul.

Mia Cotrău – purtător de cuvânt al Parchetului Judeţean Bihor: “Victima prezintă pe corp numeroase leziuni, cadavrul fiind transportat la serviciul de Medicină legală pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii, în concret, a cauzei decesului.”

Bărbatul acuzat că şi-a omorât amicul a fost reţinut pentru 24 de ore. (Sursa: Pro Tv)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.