Un bărbat de 44 de ani, din comuna Putna, a tăiat fără drept un molid, cu intenția de a-l vinde ulterior și a obține câștiguri neîntemeiate.

În data de 29 martie, poliţiştii Secției 4 de Poliție Rurală Gălănești și ai Postului de poliție Putna, s-au sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat fără drept și sustras din pădurea administrată de Ocolul Silvic Bisericesc Ilișești, Cantonul Silvic Slatina, de pe raza comunei Putna, un arbore specia molid, cu diametrul la cioată de 62 cm, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 490 de lei. În urma activităților operative efectuate, s-a stabilit faptul că suspect de comiterea faptei este un bărbat de 44 de ani, din comuna Putna, care la data de 22 martie, s-a deplasat în pădurea din apropierea locuinței de domiciliu şi a tăiat fără drept, de pe picior, un arbore specia molid, iar ulterior l-a vândut unui bărbat din localitate.
Materialul lemnos a fost recuperat și predat în custodie la Cantonului Silvic Slatina. Față de autor, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, fapte prevăzute de Legea nr. 46/2010.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.