Deputatul Radu Surugiu, alături de o echipă de oameni inimoși organizează o nouă ediție a unui festival de zâmbete, bucurie și unitate.

afis buninvitatie

În perioada 3 -14 decembrie  se desfășoară Campania ”Și tu poți fi Moș Crăciun” ediția a II-a , organizată de cabinetul parlamentar al deputatului PNL Iulian – Radu Surugiu, alături de Sebastian Remus Crăciun. Scopul acestei campanii este de a aduce un zâmbet copiiilor cu dizabilități din Câmpulung Moldovenesc. Cei care doresc să participe în cadrul acestei campanii au posibilitatea de a dărui o carte, o jucărie, haine sau dulciuri pentru acești copii. Cabinetul Parlamentar din Calea Bucovinei Nr.10  este deschis de luni până vineri între orele 10:00-16:00. Moș Crăciun va ajunge la copiii cu dizabilități duminică, 14 decembrie 2013, la Restaurantul Salon Medieval. S-au strâns până acum jucării, dulciuri, cărți, caiete, fructe, haine și alimente care vor ajunge atât la copiii cu dizabilități cât și la familiile nevoiașe. Cei care doresc sa fie alături de noi o pot face până duminică 14 decembrie ora 14:00 în Câmpulung Moldovenesc.

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care participă la această campanie de umanitară. Acțiunea pe care am demarat-o are ca scop responsabilizarea socială, implicarea, conștientizarea acestor probleme și înțelegerea lor de către cei din jur. Consider că măsurile anti-discriminare ar trebui să fie din ce în ce mai promovate și să ne preocupe mai mult soarta persoanelor vulnerabile.” – a declarat Radu Surugiu, deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.