Elena Climescu a născut acum două luni. În loc să se bucure de bebelușul ei, ea se luptă îl înmormânteze. De două luni, cadavrul bebelușul mort la naștere este ținut la morgă. Autoritățile nu au reușit, nici până acum, să facă autopsia micuțului și să-i elibereze certificatul de deces.

O mamă așteaptă de două luni să își înmormânteze bebelușul. Trupul copilul, care a murit la scurt timp după naștere, stă în morga spitalului din Vaslui. De ce? Pentru că autoritățile nu reușesc să întocmească certificatul de deces, scrie observator.tv.
Elena Climescu se luptă cu morile de vânt. Pe 20 noiembrie 2018, femeia, însărcinată în 8 luni, a cerut ajutorul ambulanței. Era în travaliu. Până să ajungă echipajul medical, femeia a născut, singură. La scurt timp după, bebelușul a murit.
Medicii au hotărât să o transporte la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, împreunã cu fătul decedat. Elena a fost internată pe secția de ginecologie, bebelușul, la morgă. Și acolo a rămas, până în ziua de astăzi.
În astfel de cazuri, era obligatorie sesizarea poliției.

Sicriul este gol

De două luni, Elena încearcă să recupereze cadavrul bebelușul ei, pentru a-l înmormânta. Acasă, este pregătit un sicriu gol.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat marți, că în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, fiind aşteptate rezultatele necropsiei, examen care va stabili cu exactitate cauza decesului.

 

sursa: www.observator.tv

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.