Luni, 27 februarie, la Biblioteca Municipală „Tudor Flondor” Rădăuți s-a desfășurat ședința ordinară  a Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Suceava (ATOP).

La ședință au participat, pe lângă  membrii autorității, primari din zona Rădăuți – municipiul Rădăuți, orașul Solca, comunele Burla, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Horodnic de Jos, Horodnic de Sus, Iaslovăț, Marginea, Satu Mare – precum și șefii structurilor de poliție din zonă.

S-au discutat mai multe aspecte legate de siguranța pe drumurile publice, respectiv amplasarea și semnalizarea trecerilor de pietoni, problema trecerilor la nivel cu calea ferată, amenajarea de sensuri giratorii în intersecțiile aglomerate, precum și situația sistemelor de monitorizare video la nivelul localităților. De asemenea, s-a discutat și despre necesitatea renovării unor posturi de poliție și a dotării acestora cu cele necesare.

Trebuie precizat că în cadrul ședinței ATOP a fost analizat și aprobat Planul Strategic pentru anul 2023 cu privire la prioritățile siguranței persoanei și ordinii publice, precum și indicatorii minimali de performanță pentru anul 2023.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.