Un poliţist din judeţul Galaţi a fost plasat sub control judiciar de către procurori, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri. El a fost surprins de o femeie în scara unui bloc, în timp ce se masturba. 

Întâmplarea a avut loc miercuri, 2 august 2023, la Galați. Femeia a sunat la 112 și a alertat Poliția. Un echipaj a fost trimis în zonă, care l-a ridicat pe individ pentru cercetări. La secția de poliție s-a aflat că bărbatul care se masturba în scara blocului este agent și ajutor de șef la un post de poliție din nordul județului Galați, scrie adevarul.ro.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a anunţat că judecătorii de la Judecătoria Galaţi au dispus reţinerea unui inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„La data de 02.08.2023, s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de acelaşi inculpat”, a transmis sursa citată.

Potrivit procurorilor, în 1 august, „în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Galaţi, inculpatul a efectuat acte sexuale de autoerotism, fiind observat de o martoră, situaţie care i-a provocat acesteia o puternică stare de tulburare”.

Polițistul era îmbrăcat în civil și în afara programului, atunci când a comis fapta.

Polițist cu reputație impecabilă, condamnat pentru purtare abuzivă

Alt om al legii din Galați, un polițist local din municipiul Galați, a primit o pedeapsă cu închisoarea pentru că a agresat nejustificat un adolescent reținut pe stradă pentru că arunca cu pocnitori. Deși băiatul era rănit, polițistul l-a lovit puternic cu palma peste față.

Curtea de Apel Galați l-a condamnat definitiv pe un polițist local din Galați la 9 luni de închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pentru purtare abuzivă.

În plus, polițistul a fost obligat să îi plătească daune morale de 7.500 de lei unui tânăr de 16 ani pe care l-a lovit fără motiv și să presteze 30 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Polițistul local în cauză are la activ cele mai multe infracțiuni flagrante constatate din Poliția Locală Galați și o reputație foarte bună printre colegi.

Un incident petrecut pe 8 decembrie 2019 i-a pătat reputația și l-a adus în fața justiției.

Bărbatul făcea parte dintr-o patrulă de ordine publică, iar la un moment dat a observat un grup de tineri care aprindeau și aruncau pocnitori. El a pornit în urmărirea unui adolescent de 16 ani, pe care l-a ajuns din urmă și fără să fie provocat în niciun fel, l-a lovit cu palma peste față, iar lovitura a fost atât de puternică, încât băiatul s-a dat cu capul de un grilaj metalic din spatele lui, relatează bizbrașov.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.