Iluminatul și electricele sunt esențiale într-o casă și în orice afacere. Fără curent electric este aproape imposibil să supraviețuim, așadar ai nevoie de toate accesoriile pentru ca totul să funcționeze corect. Sercom Electric îți pune la dispoziție o gamă completă de electrice utile pentru casa și afacerea ta, pe care le poți comanda online. Acestea sunt disponibile atât pentru interior, cât și pentru exterior. Poți comanda corpuri de iluminat, tablouri, siguranțe, dar și sisteme diverse, cabluri, scule și unelte pentru a instala cât mai corect aceste resurse. În funcție de ceea ce ai nevoie, poți trimite inclusiv o listă cu toate cele necesare pentru ca operatorii să îți trimită exact produsele dorite. 

Sercom Electric este locul din care îți poți achiziționa tot ceea ce este util în materie de electrice. Pe site găsești sigurante curent continuu și alte accesorii ori protecții. Poți alege dintr-o varietate de produse diferite și cu capacități diverse, astfel încât să finalizezi cu succes o instalație excelentă din toate punctele de vedere. Produsele de pe site au o calitate superioară și permit instalarea într-un timp scurt, de către cei experimentați, pentru a face ca totul să fie impecabil la final. Electricele nu doar că sunt calitative, ci și rezistente în timp, fără să mai fie necesar să faci vreo interveție într-o perioadă lungă.

Varietatea de produse include prize și întrerupătoare, articole pentru iluminat, trasee pentru cabluri și doze, tablouri și siguranțe, conectică electrică, scule și unelte, cablare structurată pe curenți slabi, produse pentru casă și grădină, sisteme fotovoltaice sau sisteme de paratrăsnet. Acestea sunt incluse atât în ceea ce privește casa ta, cât și afacerea pe care o deții.

Articole pentru casă și grădină

Electricele sunt la fel de utile în exterior, ca și în interior. Pe site ai la dispoziție produse pentru casă și grădină, pentru ca totul să fie funcțional în căminul tău. Această categorie îți prezintă sisteme de gard electric, iluminat gestiv, ștechere, cuple și adaptoare, benzi izolatoare, ventilatoare, suporți pentru TV, lanterne, cât și alte materiale.

Totul pentru iluminatul interior și exterior!

În categoria de iluminat de pe site-ul sercomelectric.ro ai la dispoziție mai multe produse pentru iluminatul interior și exterior. Găsești pe site diferite surse de lumină, corpuri de iluminat pentru uzul casnic, iluminat tehnic, decorativ și accesorii de iluminat. Sursele de lumină includ becuri și tuburi LED, becuri incandescente și cu halogen, benzi LED și transformatoare. 

Dacă vrei să achiziționezi corpuri de iluminat pentru uzul casnic, ai la dispoziție plafoniere, spoturi pentru tavan, proiectoare sau aplice de perete. În materie de produse pentru afaceri, la categoria de iluminat tehnic găsești corpuri pentru hale industriale, lămpi pentru iluminatul stradal, corpuri liniare, paneluri LED sau articole pentru iluminatul de siguranță. Accesoriile includ senzori de mișcare și crepusculari. 

Produsele au o calitate superioară, sunt rezistente în timp și asigură o bună funcționare a întregii instalații electrice. Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre produse ori o listă cu ceea ce ai nevoie, poți apela la numărul de telefon sau la online@sercomelectric.ro. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.