Ieri, elevii claselor  a V-a A  şi a XI- a A de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița au participat  la Târgul de antreprenoriat – expoziţie cu vânzare de mărţisoare, în cadrul proiectului „Mărţişorul – simbolul iubirii şi al primăverii”.

Elevii liceului, alături de Laura Șutu, organizatorul acestui târg

Elevii au confecţionat mărţişoare şi felicitări, pe care le-au oferit spre vânzare în cadrul târgului. Ei au  fost sprijiniţi în această activitate de părinţi, dar şi de cumpărători, care au ştiut să le aprecieze munca.

„Susținem tot ce este românesc și frumos. Aceasta este doar una dintre activitățile pe care noi, alături de elevii de la Liceul Tehnologic «Vasile Cocea» le organizăm. Bineînțeles că nici data acestui târg n-a fost aleasă la întâmplare, elevii noștri încercând să le arate trecătorilor, încă o dată, că bucuria vine din lucrurile mărunte. Chiar dacă vremea n-a fost prea călduroasă, elevii noștri au dovedit că pot fi buni antreprenori, indiferent de situație”, a declarat pentru SuceavaLive, Laura Șutu, profesor de Limba și literatura română, dar și unul dintre principalii organizatori ai acestui târg.

Printre organizatorii Târgului de antreprenoriat de anul acesta s-au aflat și profesorul Gelu Clitnovici, directorul liceului, Diana Priscorneac, director adjunct, dar și Marcela Popescu, profesor la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.