Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că după Nadia Comaneci, are o nouă  mega surpriză, din partea unui simbol al României.

„Uoau! După Nadia Comaneci, o nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României: Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoleta Negura, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar.

Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani) dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte “de muzeu”. Oferim contract de sponsorizare.

Așadar, le scoatem la licitație. Avem mare nevoie de donații, mai ales acum, aici la Suceava”, a transmis Ștefan Mandachi.

Acesta a precizat că finalizarea licitației va avea loc la data de 24 aprilie, ora 23:59.

„După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem ”Sfânta Treime” a sportului românesc”, a mai transmis Ștefan Mandachi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.