Simona Halep va prezenta miercuri românilor, pe Arena Națională din București, trofeul de la Wimbledon. Ceremonia va avea loc la ora 19.00, iar intrarea este liberă pentru public.

Anunțul a fost făcut de către Federația Română de Tenis. Simona Halep va fi celebrată de români miercuri, la ora 19.00, pe Arena Națională din București, iar intrarea este liberă.

“I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”, a spus Ion Țiriac, Preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Simona Halep a revenit luni după-amiază în România. Românca a fost întâmpinată de fani și la Aeroportul Otopeni, unde a coborît din avion cu trofeul câștigat la Wimbledon în brațe.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.