Asociația Studenților Mediciniști și Biologi (ASMB) Suceava vine în sprijinul viitor studenți ai Facultății de Medicină și Științe Biologice (FMSB) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” (USV) din Suceava prin organizarea unei simulări a examenului de admitere. Astfel, cei interesați pot participa la simulare sâmbătă 27 mai, începând cu ora 9:00.

Potrivit Asociației Studenților Mediciniști și Biologi Suceava, pentru fiecare participant se percepe o taxă de participare de 5 lei.

„Dacă te pregătești pentru examenul de admitere la FMSB, atunci nu trebuie să ratați simularea acestuia, care o să vă ajute să vă simți încrezători înainte de examen!
În data de 27.05.2023 vă așteptăm la simularea examenului de admitere la Universitatea «Ștefan cel Mare» din Suceava organizată de Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava (ASMBS) în colaborare cu Facultatea de Medicină și Științe Biologice (FMSB). Simularea va începe la ora 09:00 în amfiteatrele Dragomir Hurmuzescu, Remus Răduleț și Nicolae Boţan din Corpul D.
Este ocazia perfectă, nu doar pentru a-ți testa, dar și îmbunătăți cunoștințele.
Înscrierea este simplă, trebuie doar să accesezi linkul https://forms.gle/8putTCaWvvMrKKoS7 , iar taxa de participare este de 5 lei pentru fiecare simulare a examenului de admitere”, au transmis reprezentanții Asociației Studenților Mediciniști și Biologi Suceava.

Trebuie precizat că Facultatea de Medicină din cadrul USV dispune de dotări moderne, laboratoare performante, dar și de posibilitatea efectuării stagiilor de pregătire practică atât în cadrul USV, cât și în alte instituții de stat sau private din județul Suceava, dar și din alte județe vecine.

Totodată, reamintim că FMSB și ASMB au decis să vină în întâmpinarea tinerilor care doresc să se pregătească pentru concursul de admitere 2023, organizat de USV. Astfel, cadrele didactice care predau disciplina Anatomie organizează, până pe 21 iunie 2023, sesiuni gratuite de meditații, menite să ofere o pregătire adecvată celor care intenționează să devină studenți la specializările din oferta educațională a facultății.

Aceste sesiuni se desfășoară în fiecare zi de marți și de miercuri, începând cu ora 18:00. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.