În cadul conferinţei de presă de astăzi , 6 noiembrie, prefectul Florin Sinescu a declarat că în perioada 15 octombrie – 30 octombrie au fost desfăşurate controale la nivelul judeţului Suceava pentru purificarea cluburilor.

La acţiunea coordonată de Instituţia Prefectului au participat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Garda de Mediu, Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Santitar Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor şi Inspectoratul de Jandarmi.

În judeţul Suceava funcţionează 93 de baruri şi discoteci, din care doar 8 funcţionează legal, fără a avea nici o problemă. Din cele 93 de baruri şi discoteci au fost controlate 87, iar din primele constatări a rezultat faptul că  6 unităţi aveau activitatea suspendată. Pentru două dintre unităţile de divertisment de pe raza judeţului au fost întocmite dosare penale: este vorba de două cluburi din Zamostea şi Broşteni. În total au fost aplicate 186 de sancţiuni, suma totală aplicată de organele legii fiind de 203.300 lei.

Au fost stabilite o serie de măsuri, ca în termen de 60 de zile, problemele respectivelor unităţi să fie rezolvate. Sperăm ca până la finele anului să putem funcţiona în condiţii legale şi fără probleme cu toate cele 87 de unităţi .

La clubul Ranch şi la restaurant Vama Veche s-a dispus monitorizarea de către echipaje de poliţie si jandarmi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.