În momentul de faţă, pe toate drumurile naţionale şi judeţene se circulă în condiţii de iarnă.

sinescuPotrivit prefectului județului Suceava, Florin Sinescu, se acţionează cu 50 de utilaje pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trafic şi au fost distribuite 376 tone de material antiderapant. Totodată, aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava este operaţional, iar traficul feroviar este asigurat fără disfuncţionalităţi.

Cotele şi debitele principalelor râuri din judeţ sunt în staţionare. Nu sunt înregistrate baraje prin dislocarea gheţii.

În perioada 22 – 24 martie, echipajele MAI au evacuat şi salvat un număr de 201 persoane, din care 46 persoane erau blocate pe DN17A Dorneşti – Ratoş. La acţiunile de intervenţie au participat un număr de 391 de efective, din care 194 aparţin Ministerului Afacerilor Interne și 197 secţiilor de drumuri naţionale şi judeţene. S-a intervenit în teren cu 143 de mijloace aparţinând MAI şi secţiilor de drumuri.

„Aş vrea să mulţumesc echipajelor MAI, şi aici mă refer la poliţişti, lucrători ISU, poliţişti de frontieră şi celor de la secţiile de drumuri naţionale şi judeţene pentru promptitudinea cu care au intervenit pentru ameliorarea efectelor produse de fenomenele meteorologice de la sfârşitul acestei săptămâni. De asemenea, trebuie să mulţumesc celor care au donat alimente şi apă pentru persoanele rămase în trafic vineri şi sâmbătă”, a precizat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.