Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu anunță începerea lucrărilor la proiectul „Revitalizarea Zonei de Agrement Urbane din Zona Lacului de Acumulare Siret-Rogojești, din orașul Siret, jud. Suceava”.

Potrivit edilului din Siret, acest proiect are ca obiectiv amenajarea falezei râului Siret pentru activități de agrement.

         „Prin proiect se dorește reconversia zonei degradate și transformarea acesteia într-un spațiu verde amenajat cu rol de zona de agrement; amenajarea în cadrul acestei zone de agrement a unor facilități destinate petrecerii timpului cât mai plăcut și diversificat: amenajarea de alei pietonale, amenajarea de spații verzi cu și fără destinații speciale (terenuri de sport, spații de relaxare, grădini senzoriale, locuri de joacă);  achiziționarea de echipamente și dotări care să completeze funcționarea adecvată a acestei zone (mobilier urban, echipamente de furnizare wi-fi, stâlpi de iluminat dotați cu panouri fotovoltaice, sistem de supraveghere video, echipamente de joacă); racordarea la sistemul centralizat al orașului a grupurilor sanitare și amenajarea unui sistem de irigat care să permită întreținerea acestor spații verzi”, a precizat primarul Adrian Popoiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.