Foarte multe persoane se confruntă cu probleme legate de greutatea corporală. Motive sunt multe, de la stil de viață nesănătos, sedentarism, probleme ale metabolismului sau alte afecțiuni ce duc la creșterea în greutate sau materialul genetic. În unele cazuri se poate face ceva, în altele nu prea. Din păcate și social media are o influență mare asupra sănătății mentale ale oamenilor, în special a femeilor. Standardele de frumusețe nerealiste împing multe femei să recurgă la metode deloc sănătoase de a încerca să scape de kilogramele în plus. Iar una dintre aceste metode este înfometarea, ce în timp produce chiar mai multe probleme de sănătate. De asemenea, multe reclame cu pastile minune ce le fac să slăbească peste noapte este o altă cauză a dereglării complete a organismului și pot afecta chiar și organele interne.

Totuși, există soluții alternative, care nu sunt periculoase pentru organism și te ajută în mod eficient în combinație cu o dietă echilibrată, să slăbești sănătos. Când vine vorba de produse naturiste pentru slabit, capsulele Metabolism Echilibrat de la Revital Saenciuc sunt cele de care ai nevoie.

Ce conțin și cum funcționează

Capsulele naturiste conțin extracte active din fruct de cactus, chitosan, semințe de in, fibrulină, usturoi și rădăcină de ginseng alb. Toate aceste ingrediente formează un complex de beneficii asupra organismului și totul este 100% natural. Aceste capsule ajută la menținerea glicemiei și favorizează scăderea colesterolului rău, mențin nivelul colesterolului în parametri optimi, reglează digestia și funcțiile metabolice, ajută la pierderea în greutate.

Extractul din fruct de cactus – ajută la detoxifiere, îmbunătățește circulația sanguină și reglează tensiunea arterială, este un bun antibacterian și antiinflamator, previne depozitarea de celule grase, fortifică sistemul imunitar, îmbunătățește funcția digestivă și previne constipația și balonarea, ajută la întărirea sistemului osos și a dinților. De asemenea acesta este considerat și un superaliment, având un nivel ridicat de vitamina C, vitaminele B, potasiu, magneziu, cupru, calciu, dar și fibre și antioxidanți.

Chitosanul – reglează colesterolul total, incluzând HDL, LDL (colesterol rău) și trigliceridele. Contribuie la pierderea kilogramelor, elimină efectele nocive ale tutunului și alcoolului, ajută la drenarea și detoxifierea sistemului limfatic, oferă o mai bună calitate a unghiilor, pielii și părului, ajută în cazul sindromului de colon iritabil, intoleranței la lactoză, ulcerelor gastrice sau duodenale și este un bun stimulent pentru tranzitul intestinal.

Semințele de in – îmbunătățesc digestia și combat constipația, contribuie la scăderea colesterolului, ajută la protejarea sistemului cardiovascular, combat eficient starea de oboseală și stresul, iar insomniile sunt de domeniul trecutului.

Produse naturiste pentru întregul organism

Produsele de la Revital Saenciuc nu se opresc aici. Vei găsi în catalogul lor online capsule naturale pentru sănătatea ficatului și bilei, sistemului osos și articular, sistemului nervos, sistemului circulator, sistemului digestiv. De asemenea aici găsești și capsule pentru imunitate și detoxifiere.

Implementează în stilul tău de viață produsele naturiste de la Revital Saenciuc, fiindcă acestea nu au efecte secundare asupra corpului tău precum alte produse farmaceutice. Sunt realizate după formule proprii inovatoare, ce oferă efecte optime într-un timp scurt. Aceștia au o vastă experiență în acest domeniu, tocmai de aceea foarte mulți clienți revin mereu la ei atunci când au nevoie de un plus de sănătate pentru organismul lor.

Descoperă toate produsele lor de calitate superioară accesând pagina www.revitalsaenciuc.ro.

Contact:

0722 310 877

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.