Agenția suceveană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează o selecție pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă în Germania, pe perioada vacanței de vară, pentru o perioadă de minim două luni.Pentru acest an, studenții români au la dispoziție 100 de locuri de muncă.

 

Domeniile de activitate în care se oferă locurile vacante sunt hotelier, gastronomia de sistem (restaurante Mc. Donald,s), curăţenie clădiri.Meseriile în care se va lucra sunt lucrător în bucătărie, ospătar, cameristă.

Cunoştinţele de limba germană a aplicanţilor trebuie să fie bune şi foarte bune, fiind un criteriu de departajare.Pentru cunoscătorii limbii germane la nivel mediu se oferă locuri vacante la plantat în agricultură.Experienţa profesională în domeniile menţionate constituie un avantaj.

Studenţii vor lucra în localităţi cu potenţial turistic de pe coasta Germaniei – Bavaria, Schwarwald, Bodenesee.

Cei interesaţi se pot adresa centrului EURES, din cadrul Agenției, până la data de 4 februarie.Selecţia constă în transmiterea unor formulare în limba germană şi apoi un interviu pe Skype.Informații suplimentare găsești pe site-ul suceava.anofm.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.