Investițiile în smartphone-uri de ultimă generație sunt adesea extrem de costisitoare. Bineînțeles, mândria față de gadget-ul deținut înlătură în mare amintirea prețului piperat. Pe lângă mândrie și faptul că persoana în cauză a investit în calitate compensează gândul vinovat că suma plătită a fost una mare. Iar în caz de defecte apărute în timp este recomandată intervenția specializată precum cea oferită de Glassgsm.

Totuși, chiar și atunci când vorbim de calitate excelentă, de tehnologii ce întrec concurența, problemele pot apărea. Smartphone-urile nu sunt asemenea unor mașinării blindate, deci pot prezenta defecte de tot felul. Poate fi vorba despre defecte interne sau defecte externe. De orice tip ar fi acestea este recomandată intervenția specializată.

Glasssgm – un reper la capitolul servicii gsm de top!

Pentru suceveni Glassgsm, glassgsm.ro, nu mai este un service despre care să nu fi auzit. Vorbim totuși de un brand cu ani de experiență pe piața de profil, un brand ce a crescut prin intermediul serviciilor înalt calitative pe care le oferă.

În plus, feedback-ul pozitiv din partea clienților a făcut ca Glassgsm să fie un reper la capitolul servicii de actualitate, servicii aflate în raport optim cu prețul. Pentru că tot ce înseamnă calitate și prețuri bune trebuie să străbată întreaga Românie, acum oricine, indiferent de zona din care provine, îşi poate trimite smartphone-ul prin curier la Glassgsm pentru reparații. Astfel, pot beneficia de reparatii smartphone in Suceava, însoțite de garanția aferentă serviciului.

Cui se adresează serviciile de la experții în domeniu?

Deținătorii de smartphone-uri marca Huawei, Samsung și iPhone se pot declara norocoși. Glassgsm se ocupă doar de modelele produse de acești 3 giganți de pe piața de profil. În plus, chiar și la capitolul decodări clienții sunt întâmpinați cu soluții avantajoase. Totul este rapid și sigur, iar personalul are nevoie doar de IMEI-ul de la client pentru a realiza o cotație corectă de preț.

Maxim 90 de minute și 6 luni garanție – avantajul după care clienții râvnesc!

În maxim 90 de minute de la primirea smartphone-ului defect experții în domeniu vor realiza reparația. Pentru ca lista de avantaje să fie una completă, ei le oferă clienților o garanție de 6 luni. Potrivit personalului Glassgsm, beneficiarii nu vor apuca să o folosească, având în vedere că pentru reparație ei folosesc doar piese noi, înalt calitative, renumite pentru rezistența îndelungată.

Serviciile de la Glassgsm, prin felul în care sunt prezentate și totodată prestate, demonstrează că este mult mai avantajos să repari decât să înlocuiești complet un smartphone. Vorbim nu doar de preţuri, de investiţie repetată, ci poate şi de comoditate, de preferinţa pentru un anumit telefon. În orice caz, prin serviciile oferite cei de la Glassgsm conving că este mai convenabil să repari.

În aceeași ordine de idei, pentru că tot mai multe persoane doresc să obțină demonstrația calității unui serviciu, echipa în cauză le oferă clienților posibilitatea de a asista la reparaţia realizată. Mai multe detalii în acest sens regăsesc cei interesați pe glassgsm.ro.

Cât despre prețuri, acestea sunt corecte, aflate în raport optim cu tot ce ține de calitatea pieselor folosire la repararea smartphone-ului în cauză.

Datele de contact ale experților în domeniu, dar și adresa exactă a service-ului sunt regăsite în cadrul site-ului oficial glassgsm.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.