Un tânăr de 21 de ani din satul Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței, este cercetat pentru furt după ce a furat dintr-un supermarket sucevean mărfuri de peste 300 de lei.

Polițiții Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați, vineri, 3 martie, de dispecerul unui supermarket dintr-un centru comercial sucevean că din interiorul magazinului au fost sustrase mai multe bunuri.

Patrula din cadrul secției de poliție a constatat că un tânăr în vârstă de 21 de ani din satul Ciumârna, comuna Vatra Moldoviței, care a sustras mai multe bunuri pe care le-a pus într-un ghiozdan, părăsind incinta magazinului fără a le achita la casa de marcat.

Tânărul a fost interceptat de către agenții de pază și condus la camera de interpelare.

Bunurile în cauză în valoare totală de 314,95 lei au fost achitate integral.

În acest caz a fost întocmit proces-verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, cercetările fiind preluate de către lucrătorii Compartimentului Proximitate.

One Response

  1. Ștefan

    O faptă extrem de gravă. Un prejudiciu de 300 de lei probabil ar însemna 2 sticle de băutură. Când nu ai subiecte te agăți de orice. Oricum, a fost condamnat sau la instituția dvs nu exista prezumpția de nevinovăție?

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.