Joi, 25 septembrie, în continuarea cercetărilor efectuate în două cauze privind înșelăciunile prin metoda „șmen”, în urma măsurilor întreprinse de polițiștii structurii Investigații Criminale Gura Humorului, au fost identificaţi autorii faptelor ca fiind doi bărbaţi, unul de 41 ani şi celălalt de 46 ani, ambii din judeţul Neamţ.

Prima cauză de înșelăciune a avut loc la data de 25 august, asupra unei femei de 57 de ani din comuna Stulpicani, care a sesizat faptul că a fost înşelată de un bărbat necunoscut cu ocazia efectuării unui schimb valutar cu suma de 3.135 lei, iar cealaltă parte vătămată a fost un tânăr de 23 de ani, din orașul Frasin, care pe 28 august a sesizat faptul că în timp ce se afla pe str. Piaţa Republicii din oraşul Gura Humorului, a fost înşelat de un bărbat necunoscut, cu ocazia efectuării unui schimb valutar, cu suma de 1.100 lei.

Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecți și pentru recuperarea prejudiciului, urmând să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.