Luni, 9 mai, în jurul orei 21:30, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către  Grigore T. din sat Nisipitu, comuna Ulma, cu privire la faptul că soția sa are un conflict în familie cu nora.

În urma verificărilor efectuate și din declarația părții vătămate, a rezultat faptul că în data de 09.05.2022, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla la domiciliu pe raza comunei Ulma, satul Nisipitu,  Domnica T. a fost lovită de către nora ei, Alexandra B. care era sub influența alcoolului, în urma unui conflict spontan ce a avut loc între ele din cauza unei sume de bani.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de Domnica T., s-a constatat faptul că în cauză există  risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale față de persoana vătămată.

Persoana vătămată a formulat plângere penală față de nora ei  pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

La data de 09.05.2022, ora 22:40 a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de numita nora agresivă.

Persoana vătămată a suferit leziuni și i s-au acordat îngrijiri medicale la domiciliu de către un echipaj de ambulanță, dar  nu a dorit să fie transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „violență în familie”, ce urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.         

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.