Miercuri, 17 iunie, agenții de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.11 Pojorâta au fost sesizați de către  Vasile Ș., din com. Gîrleni, jud. Bacău despre faptul că în timp ce se afla pe raza com. Moldova Sulița, ,,a consumat mai multe alimente și lichide în cursul serii precedente la o casă unde a fost cazat”.   

La fața locului s-au deplasat lucrătorii de poliție din cadrul Secției, împreună cu un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc,care au constatat urmatoarele:

La fața locului au fost identificate două persoane, Vasile Ș., de 60 ani și concubina acestuia, Luminița P., de 53 ani, ambii din com. Gîrleni, jud.Bacău.

 Persoanele în cauză erau în calitate de turiști, aceștia găsind locația pe internet la Ștefan  M., din municipiul Câmpulung Moldovenesc, acesta din urmă având o casă de locuit pe raza comunei Moldova Sulița, pe care o folosește în scop turistic.

  Ștefan M. i-a așteptat pe aceștia în cursul zilei de duminică 14.06.2020 pe raza mun. Câmpulung Moldovenesc, apoi i-a transportat la locația din com. Moldova Sulița. Acolo au stat două zile,  iar în cursul zilei de ieri aceștia și-au gătit cina folosind produse achiziționate anterior.

După ce au servit masa, la scurt timp li s-a făcut rău, simțindu-se amețiți și au vomitat.

Aceștia au stat până în cursul dimineții următoare crezând că se vor face bine, consumând lapte. Întrucât starea lor nu s-a ameliorat, Vasile Ș. a sunat la 112.

La ora 11.45 agenții de poliție au sunat la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind informați de către personalul medical că  Vasile Ș. a decedat, iar concubina acestuia este în continuare internată.

 Cercetările continuă sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar în funcție de rezultatul necropsiei, evoluției stării de sănătate a concubinei decedatului și rezultatatele analizei produselor alimentare identificate și a sursei de apă, se va dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.