Șocant

Medalii pentru universitarii suceveni la Salonul de invenții și inovații INVENTIKA 2014

Între 15 și 18 octombrie, un colectiv de inventatori de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (Facultatea de Inginerie Alimentară) a participat la Salonul de invenţii şi inovaţii INVENTIKA-2014 și la Salonul Cercetării Românești, ambele organizate în cadrul Târgului Tehnic internațional București TIB-2014, sub egida Ministerului Educației Naționale (MEN).

A murit jurnalistul Mugur Geu

La doar câteva zile după ce a împlinit 45 de ani, jurnalistul Mugur Geu a plecat la cele veşnice.

(VIDEO) DECLARAȚIE ȘOCANTĂ A PRIMARULUI ION LUNGU

Primarul Ion Lungu a făcut astăzi, 29 mai, o declarație șocantă în conferința de presă săptămânală, vis-a-vis de ce înseamnă cheltuirea banilor publici. Afirmația lui Lungu ridică semne de întrebare despre modul în care se cheltuie banii publici în municipiul reședință de județ.

(VIDEO) Băișanu îl critică pe Ponta

Laura Codruța Kovesi a fost propusă pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), iar Tiberiu Nițu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Susținerea a venit din partea premierului României Victor Ponta.

(VIDEO) Rămâne linişte în USL Suceava

În urma unor declaraţii făcute de deputatul Alexandru Băişanu, copreşedinte USL, la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, copreşedinte USL, în presă s-au publicat diverse articole despre "războiul" stârnit în cadrul uniunii.