Europa fierbe la foc mic, dar „capacele” guvernamentale asigură acumularea presiunilor distructive. Într-un teritoriu în care istoria consemnează mult mai multe războaie decât oriunde altundeva este foarte greu de crezut că „poleiala” de Bruxelles poate stăpâni mentalități și valori care au însemnat mult până mai ieri.

Așa cum era de așteptat, atentatele de la Paris și evenimentele de la Koln, au zgâriat glazura de „corectitudine politică”, ceea ce a dus la evidențierea rădăcinilor populațiilor europene nu prea înclinate să uite sutele de ani în care „pacifiștii” mahomedani au încercat să islamizeze Europa. Angela Merkel și Parlamentul de la Bruxelles au ajuns prea devreme la ideea că e de ajuns să vrea un lucru ca el să se întâmple. Numai niște visători pot să creadă că Europa, leagănul creștinismului, se va lăsa călcată în picioare de furnicile lui Allah. Indiferent de gradul de religiozitate al europenilor sau de gradul de „interes” al guvernelor, cetățenii nu vor suporta ca poliția plătită din taxele lor să le ia apărarea „migranților” care le atacă femeile și copiii pe stradă.

Cetățenii din Suedia, Germania, Anglia, țări care constituie coloana vertebrală a Uniunii Europene au, imediat sub costumele de firmă și portofelele pline, câte o coastă măcar din Eric cel Roșu, din Cavalerii Teutoni sau din Robin Hood. Nici un fel de ordin venit de la Bruxelles nu va putea opri împotrivirea oamenilor față de transformarea mulsulmanilor în „popor ales” și trecerea cetățenilor Europei la categoria contribuabili la bunăstarea viitoare a Germaniei din care doamna Merkel să-și poată întreține „copiii de pripas”.

Dacă până una-alta, propaganda „milei creștine” și a civilizației europene menține în frâu reacția popoarelor, doar elementele radicale de dreapta se manifestă în prezent. Situația va deveni explozivă în momentul în care „migranții” vor încerca să supună populația mai pașnică, în virtutea unui verset din Coran în care Allah le-a dăruit TOT pământul. Ascunși după poeziile altor timpuri vor vrea să ne impună „cultura” lor, cu parul, bomba și kalașnicovul dar, ca și doamna Cancelar, vor avea mari surprize. Nu numai creștinii vor ieși la vânătoare de „lăcuste”, ci și mahomedanii europeni conștienți că suntem în mileniul trei iar Sharia a cam expirat. Exemplul va fi dat de turcii germanizați, parte a poporului german, care nu vor accepta multă vreme să vină orice „soldat al lui Allah” să le pălmuiască femeile sau să le jefuiască copiii.

ISIS și-a greșit planurile pentru că, dacă o țară mică arabă sau africană poate fi atacată cu succes de către o forță militară hotărâtă și bine înarmată, Europa este o îmbucătură mult prea mare. Punând la active și deja existenta mișcare mondială antiterorism, nu cred că va mai trece mult până mila și corectitudinea politică vor lua o binemeritată vacanță și vor lăsa „dreptatea” să bată Coranul militant. Au pornit un Jihad bazându-se pe mila și civilizația noastră, dar vor avea parte de o cruciadă, cu ajutorul lui Dumnezeu, ultima.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.