Duminică, 8 martie, o patrulă mixtă poliție-jandarmi a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 45 ani, localnic, care figurează în baza de date cu permisul reţinut.

În momentul în care poliţiştii i-au comunicat bărbatului faptul că nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice cu permisul suspendat, şi că urmează a fi condus la sediul poliţiei pentru cercetări, acesta a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat.

Întrucât conducătorul auto, emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, iar ulterior a fost condus la spital, unde de asemenea, în prezenţa medicului de gardă, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca în data de 09.03.2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.