Poliţiştii braşoveni au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care miercuri seară a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit 12 autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Braşov. El are permisul de conducere suspendat şi nu a putut fi testat în privinţa alcoolului în aerul respirat, fiind dus la spital.

Potrivit datelor furnizate joi de Poliţia judeţeană Braşov, accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20:10, pe strada Nucului din Braşov.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit 12 maşini parcate. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit, scrie news.ro.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism”, menţionează IPJ Braşov.

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunile de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.