Joi, 30 ianuarie, la  ora 11:00, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe DC Poiana Stampei-Dornișoara pe raza comunei Poiana Stampei,  autovehiculul condus de către un localnic de 61 de ani.

Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că,  bărbatul de 61 de ani nu deține permis de conducere, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare aflate pe autoturism sunt atribuite altui autoturism .

De asemenea seria de şasiu identificată pe autoturismul pus în circulaţie figurează ca aparţinând unui autoturism radiat din circulaţie la data de 02.01.2019.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, iar în urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 61 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.