Oamenii legii au fost sesizați joi, 25 iulie, în jurul orei 15:00, cu privire la faptul că un șofer a fost găsit decedat în cabina unui camion, pe raza comunei Pojorîta.

În parcarea situată pe marginea D.N. 17, în dreptul km. 180+500 metri, a fost identificat ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca DAF, iar în interiorul cabinei a fost identificat un bărbat căzut pe partea dreaptă pe podeaua cabinei, între cele două scaune.
La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constat decesul persoanei respective, acesta survenind cel mai probabil în urma unui stop cardio-respirator. În interiorul cabinei a fost găsit actul de identitate al persoanei decedate. Bărbatul avea 49 de ani și era din comuna Miroslovești, județul Iași.
La o examinare sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență sau leziuni care să fi condus la decesul sus-numitului iar în interiorul cabinei nu au fost identificate urme de răvășire.
De asemenea s-a stabilit că acesta era angajat al unei societăți cu sediul în comuna Marginea, având ca obiect principal de activitate „transporturi rutiere de mărfuri”.
Cadavrul a fost ridicat și depus la morga Spitalului Municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde urmează a fi efectuată necropsia.
Despre eveniment a fost anunțat telefonic șeful I.T.M Suceava.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.