Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit sâmbătă, în jurul orei 15:30, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD C (Terapie Intensivă Mobilă), în urma unui accident rutier produs pe DN29, pe raza oraşului Salcea.

index2

O autoutilitară, care a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un stâlp de beton, iar urma accidentului, şoferul, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate.

Salvatorii au luat măsurile specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au extras victima, cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, după care au predat-o echipajului SMURD. Deși prezenta multiple traumatisme, șoferul era conștient, iar după ce a fost stabilizat, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

index3

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.