Duminică, 4 iulie,  a.c., ora 0250, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de către Spitalul municipal Vatra Dornei, despre faptul că la unitatea medicală a fost adusă cu ambulanţa o tânără de 21 de ani din comuna Panaci, judeţul Suceava, fiind victima unui accident rutier comis pe raza com. Şaru Dornei, sat Neagra Şarului, jud. Suceava.

            S-a stabilit că un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul pe DC Pârâul Buzileni, din com. Şaru Dornei către DC 82 Sărişor, ajungând într-o curbă uşoară la dreapta a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat pe cupolă în albia pârâului Buzileni. Conducătorul auto nu posedă permis de conducere, iar după accident a părăsit locul faptei, autoturismul fiindu-i încredinţat pentru a fi condus de un alt localnic. 

            În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală femeii de 21 de ani, pasageră în autoturism pe locul stânga spate şi a unui alt tânăr de 20 de ani, pasager pe locul dreapta faţă, care au fost transportaţi la Spitalul Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde li s-au stabilit următorul diagnostic:

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Vatra Dornei.          

            S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice”.

            Față de șoferul de 18 ani a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.