Sâmbătă, 20 martie, la ora 21:30, o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică – Compartimentul de Siguranță Publică, în timp ce efectua activități de supraveghere și control a traficului rutier pe str. Ștefan cel Mare din mun. Rădăuți, a observat în trafic o autoutilitară ce se deplasa pe direcţia str. Ștefan cel Mare către com. Marginea și care a depășit pe linie continuă un alt autoturism.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta  pentru control o carte de identitate și un permis de conducere, acesta a fost condus la sediul Poliției Mun. Rădăuți.

S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române a șoferului, stabilindu-se că acesta este un bărbat de 40 ani din mun. Rădăuți și că are permisul de conducere anulat.

Având în vedere probatoriul administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului de caz în vederea luării unei măsuri preventive.           

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.