Vineri, 24 august, la ora 16:38, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DN 18, comuna Cîrlibaba, strada Principală, s-a produs un accident cu două victime.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, s-a constatat că un bărbat de 40 ani din comuna Cîrlibaba, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18, în interiorul comunei Cîrlibaba, din direcţia Vatra Dornei către Borşa, a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

După producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, luând împreună cu el și pe fiul său de 13 ani care era pasager pe locul din dreapta față a autoturismului și care suferise leziuni.

În urma cercetărilor efectuate și a măsurilor de căutare întreprinse, șoferul a fost identificat în locuința unchiul său. Împreună cu acesta a fost identificat și fiul său de 13 ani, care prezenta leziuni la nivelul feței, fapt pentru care a fost preluat de o ambulanță, echipajul acesteia acordându-i primul ajutor, hotărându-se ulterior, datorită stării de sănătate transferul victimei la U.P.U. Suceava.

După identificare, conducătorul auto a fost imobilizat și a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge, fiind examinat medical de către medicul de gardă.

În cauză s-a întocmit dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămarea corporală din culpă”, ”părăsirea locului accidentului” și ”refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice”,  urmând a fi soluționat procedural.

La 25.08.2018 s-au continuat cercetările cu privire la accidentul rutier iar polițiștii au pus în aplicare mandatul de aducere împotriva suspectului, iar după audiere, s-a dispus împotriva acestuia măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 ore.

Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.