Duminică, în jurul orei 12:30, o patrulă din cadrul Secției 13 de Poliție Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control pe raza comunei Grămești, autoturismul condus de un bărbat de 59 de ani din orașul Siret.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat

În aceeași zi, la ora 15:15, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorîta, a oprit pentru control pe DC 90A, din comuna Pojorîta, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani din  localitate.

În urma testului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, având în vedere faptul că, polița de asigurare RCA nu era valabilă, s-a procedat la reținerea certificatului și a plăcuțelor de înmatriculare.

Tot duminică, în jurul orei 19:00, un echipaj  din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe  DJ 177A, pe raza orașului Frasin, autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani din  localitate.

Deoarece mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 20:00, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe DC 82, din comuna Șaru Dornei, autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani  din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferii au fost transportați la spital unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar oamenii legii au întocmit dosare penal, ce vor fi soluționate procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.