O succesiune de evenimente rutiere au avut loc în zilele de 19 și 20 septembrie, polițiștii neavând momente de răgaz. Astfel, polițiștii au descoperit în trafic și o tânără, în vârstă de 22 de ani, care conducea fără a avea permis de conducere auto.

O femeie de 48 de ani din Frasin a accidentat ușor un minor în vârstă de 8 ani în localitatea Bucșoaia. Băiatul a traversat strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, izbindu-se de portiera din dreapta față a autoturismului. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Sâmbătă, 19 septembrie, un bărbat de 52 de ani a provocat un accident în timp de conducea un autoturism care tracta o platformă. Cetățeanul din Republica Moldova nu s-a asigurat corespunzător și nu a dat prioritate autoturismului condus de un tânăr de 25 de ani din comuna Vama. În urma impactului, conducătorul autoturismului care circula regulamentar și pasagerul au suferit vătămări corporale ușoare. Fiind testați cu aparatul etilotest, s-a descoperit că șoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie e 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia îi va fi întocmit dosar penal.
În aceeași zi, pe raza comunei Grănicești, o patrulă a poliției din Bălcăuți a oprit pentru control un autoturism condus de o tânără de 22 de ani din localitate. În urma verificărilor s-a constatat că aceasta nu posedă permis de conducere și s-a ales cu dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.