O acţiune a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, desfăşurată în cursul zilei de 10 martie, a lăsat buzunarele şoferilor mai goale cu 42.225 de lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale.

Dragi şoferi, luaţi piciorul de pe acceleraţie. Asta pentru că există riscul ca poliţiştii rutieri să aibă radarul aţintit către dumneavoastră. Ieri, 10 martie, un astfel de control a avut loc în tot judeţul Suceava, iar deznodământul a fost dezastruos.  Un tânăr din municipiul Botoşani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe DN 17 Poiana Stampei, având permisul de conducere reţinut. În cadrul aceleiaşi acţiuni, s-au aplicat un număr total de 154 de sancţiuni, din care 106 au fost pentru viteză, 10 pentru lipsa centurii de siguranţă, iar 38 pentru alte abateri. Suma totală adunată de poliţişti se ridică la 42.225 de lei. Menţionăm faptul că au mai fost reţinute două permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare.

Acţiunea a avut ca scop combaterea excesului de viteză pe drumurile publice din judeţ, în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule şi nu respectă regimul legal de viteză.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.