Rosturile de dilatație ale podului peste râul Suceava din zona Bazarului vor fi reabilitate. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în cadrul conferinței săptămânale de presă.

Edilul a precizat că, deși traficul va fi îngreunat timp de o lună, aceste lucrări sunt imperios necesare și nu pot fi amânate. De asemenea, Ion Lungu a spus că rosturile de dilatare au o vechime de opt ani, întrucât au fost făcute când a fost reabilitat podul peste apa Sucevei de la Bazar.

„Au deja opt ani vechime și trebuie reparate. S-a angajat o firmă specializată de la Botoșani care va reabilita rosturile de dilatare. Din păcate vor fi restricții de circulație și în loc de patru benzi se va circula doar pe două. Aceste lucrări durează aproximativ o lună. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat, însă condițiile meteo nu permit efectuarea lucrărilor pentru că aceste rosturi de dilatație sunt sensibile și trebuie făcute bine. Este o situație de deranj, însă până la Zilele Sucevei, când traficul rutier va fi aglomerat, lucrările vor fi finalizate”, a declarat primarul Ion Lungu, care a adăugat că a cerut ca lucrările să fie făcute pe timp de noapte, însă constructorul i-a explicat că pentru astfel de lucrări este nevoie de condiții optime, inclusiv de lumină naturală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.