Vineri, 26 februarie 2016, la ora 18:10, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, în afara localității Ipotești, o tânără de 23 de ani, din comuna Vultureşti, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, iar în momentul în care a dorit să reintre pe banda de circulație a fost acroșată de autovehiculul depășit, care intenționa să efectueze o manevră de viraj la stânga și care, după producerea accidentului a plecat de la fața locului.

În urma impactului, tânăra a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din pricina leziunilor suferite, aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii au reușit identificarea autoturismului implicat în eveniment şi a conducătorului acestuia, un bărbat de 32 ani, din comuna Bosanci, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
La testul cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul ambilor șoferi. Bărbatului de 32 de ani i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.