Marți, 28 iunie, la orele 21:24, polițiștii au fost sesizaţi de  către ofiţerul de serviciul al Poliţiei Municipiului Suceava, despre faptul că pe strada Vasile Alecsandri, la intersecţia cu strada Curtea Domnească, din municipiul Suceava, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat avarierea unui autovehicul, iar conducătorul auto s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Având în vedere cele sesizate, echipajul rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier, s-a deplasat la faţa locului unde a constatat următoarele:

La data de 28.06.2022, orele 21:24,  Sergiu S., de 26 de ani din municipiul Suceava a condus autoturismul marca BMW, pe strada Vasile Alecsandri din Suceava dinspre strada Nicolae Bălcescu spre strada Petru Rareș, iar când a ajuns în zona intersecţiei cu strada Curtea Domnească, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat bordura trotuarului din stânga şi a intrat în coliziune cu un stâlp din metal ce aparţine reţelei publice de electricitate instalat pe trotuarul de pe partea stângă a drumului.

La fața locului a fost identificat conducătorul autoturismului marca BMW implicat în accidentul rutier, precum și  Daniel S., de 50 de ani, din mun. Suceava care se afla în autoturism la momentul accidentului rutier. La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, însă cei doi au refuzat să fie transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime omeneşti ci doar avarierea autoturismului menţionat anterior.

Conducătorul auto implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, lui Sergiu S. i s-au recoltat două mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, precum și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  urmând a se dispune măsuri procesuale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.