Chetrariu Bogdan Florin, șoferul care a accidentat-o mortal pe jandarmerița Irina Airinei, a fost eliberat din arestul preventiv pe 8 ianuarie.

Tânărul de 26 de ani, din Mitocu Dragomirnei, este acum în arest la domiciliu pentru 30 de zile și este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Instanța a considerat neîntemeiată propunerea procurorilor de rămânere în arestul preventiv.
Amintim faptul că, la data de 14 noiembrie 2018, ora 13:12, Chetrariu Bogdan Florin se deplasa la volanul autoturismului personal marca Audi A8, pe Bld. Ştefan cel Mare din Mun. Suceava, moment în care, în perimetrul trecerii pentru pietoni din zona Palatului de Justiţie, a surprins şi accidentat-o pe Irina Airinei, în vârstă de 40 de ani, care conducea un cărucior în care se afla fiica sa, în vârstă de 1 an şi 6 luni şi care s-a angajat în traversarea părţii carosabile a B-dului Ştefan cel Mare, pe marcajul pietonal.
S-a mai constatat că inculpatul circula cu o viteză total neadaptată regimului de trafic rutier din zonă, reuşind după impact să oprească autoturismul la o distanţă de peste 70 m faţă de trecerea pentru pietoni, cele două victime fiind proiectate în zona trotuarului din partea dreaptă, la distanţe de 20 până la 40 m faţă de marcajul pietonal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.