Șoferul vinovat de moartea tinerei mame din Stulpicani a fost arestat abia după trei luni de la accidentul în care și-au pierdut viața atât femeia, cât și fetița născută prematur din cauza accidentului.

Florinela Coperza avea 34 de ani și era însărcinată în 7 luni în ziua când a lovit-o o mașină. Era 5 decembrie 2020, conducea un Opel Astra break pe DJ 177A, care leagă orașul Frasin de Stulpicani. La Doroteia, pe șoseaua umedă și alunecoasă un șofer de 32 de ani cu o Skoda Octavia i-a apărut în față și a lovit-o frontal. Opelul a zburat într-o lizieră, și Florinela și celălalt șofer au rămas încarcerați. Șoferul vinovat depășea imprudent și a crezut că are timp să revină pe banda lui.

Fetița născută prematur, leziuni care puteau proveni de la accident

 

Florina Coperza, care era din Ostra, a fost internată la Spitalul Județean Suceava cu mai multe leziuni, iar medicii au constatat că fetița cu care era însărcinată este în pericol. S-a intervenit de urgență și în urma unei cezariene, fetița a fost salvată atunci.

Născută prematur, ea a trăit doar câteva zile. Membrilor familiei Coperza li s-a spus că fetița avea leziuni interne care puteau proveni de la accident.

Marți, 9 martie 2021, la trei luni de la accident, șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, tânărul a fost plasat sub control judiciar și e cercetat pentru ucidere din culpă.

 

 

 

Sursa: Știripesurse.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.