Miercuri, 15 octombrie, în jurul orelor 8:05,  Vasile P. de 28 ani, din comuna Bilbor, în timp conducea ansamblul auto format din autoutilitara marca MAN și semiremorca marca Schwarzmuller cu care efectua un transport de lemne, pe VO2P, având direcție de deplasare Șcheia-Pătrăuți, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost preluat de un echipaj de urgență și transportat la UPU Suceava unde, în urma evaluării medicale au fost diagnosticat cu ,,contuzionat prin accident rutier, traumatism toraco-abdominal”.

De asemenea, în urma accidentului rutier a rezultat avarierea unui stâlp de iluminat cu panouri solare și a două indicatoare rutiere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fața locului s-au prezentat și lucrătorii de la Secția Drumuri Naționale pentru evaluarea pagubelor produse, precum și cei de la I.S.C.T.R. pentru verificarea legalității transportului de material lemnos.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.