Celebra artistă, acum în vârstă de 81 de ani, a povestit care sunt pasiunile sale din prezent și de ce evită să mai meargă să se roage în lăcașurile Domnului, întrucât este asaltată pentru fotografii în ipostaze cu care nu este de acord.
Sofia Vicoveanca, ajunsă la 81 de ani, continuă să privească spre viitor.

Celebra cântăreață de muzică populară se laudă cu o bogată carieră artistică, dar nu uită nici acum, după o viață de om, cât de multe neajunsuri a avut în copilărie.

Lingea ciocolata ca să se termine cât mai târziu

Crescută în primii ani doar de mamă, cu tatăl prizonier de război, moldoveanca i-a dezvăluit lui Damian Drăghici în cadrul podcast-ului acestuia ce sfaturi a primit și a urmat cu sfințenie de la cea care i-a dat viață.

„Să nu vorbești mult, să nu râzi tare, dacă cineva ți-a dat dreptate, să nu uiți să mulțumești și să dai «Bună ziua!». Primeam pachete, ajutoare, din America, ulei, zahăr, făină, dar și ciocolată. Mama îmi dădea un cubuleț de ciocolată, fugeam în porumbiște, stăteam ore în șir cu limba pe ciocolată să nu se termine. După aceea, cu anii, am primit ciocolăți din Belgia, din Elveția, cele mai bune, dar niciuna nu a egalat gustul acelora din copilărie”, a mărturisit Sofia Vicoveanca.

„Am slăbit 4 kilograme doar uitându-mă la televizor”

 

Artista pătimește în acest an din cauza situației conflictuale din Ucraina, războiul de acolo îi amintește și de drama personală, cu tatăl său pe care l-a văzut abia după mulți ani din cauza prizonieratului la ruși. Am slăbit 4 kilograme doar uitându-mă la televizor, văzând chinul copiilor ucraineni. Vor fi marcați pe viață. Am trecut prin foamete. Cea de după război. Erau femei care îi spuneau mamei de ce nu mă dă la mănăstire, să fiu măicuță, că avem voce frumoase. «A postit mult, săraca, atâția ani, unde să o mai dau?!». Am fost un copil necăjit”, a rememorat Sofia Vicoveanca.

Citeşte întreaga ştire: Sofia Vicoveanca a slăbit din cauza războiului din Ucraina și spune de ce nu mai merge la biserică atât pe cât și-ar dori: ”Cum să faci selfie lângă icoane?!”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.