Sofia Vicoveanca, ajunsă la vârsta de 81 de ani, a vorbit recent despre retragerea din muzică, după o viață pe scenă. A mărturisit și că are o dorință neîmplinită, dar că e prea târziu să mai spere că se va schimba ceva.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi. Artista a încântat ani la rând publicul cu melodiile sale și o face încă. Nu există sărbătoare să nu se audă și melodiile ei de neuitat.

Din păcate, vârsta își spune cuvântul, și chiar dacă e plină de energie, Sofia Vicoveanca se gândește la retragere. O face cu o umbră de regret, pentru că ar mai fi avut o dorință.

Cine ar fi crezut? Dorința solistei te va lua prin surprindere

Artista a recunoscut recent că și-ar fi dorit să prezinte Vocea României, însă este conștientă de faptul că este mult prea târziu, iar cariera sa este la capăt de drum. Cu toate astea, artista este mândră de toate realizările sale.

„Mi-ar plăcea să prezint Vocea României, dar nu am de gând să fac așa ceva, pentru că sunt la capăt de drum și îmi cunosc măsura…” a declarat spus cântăreața de muzică populară.

”Eu am o vorbă: nimeni ca mine și nici eu ca alții! Eu am 63 de ani de cântat, bătuți pe muchie. Așa mi-am croit drumul meu de cântăreață. Nu este fală, poate sună a mândrie.

Dacă un coleg de breaslă din altă zonă folclorică a avut o idee asemănătoare cu a mea, eu am avut puterea să renunț. Eu m-am format pe vremea cenzurii”, a mai spus artista în cadrul emisiunii Generații de distracții, de la Pro TV.

La 81 de ani, se pregătește să meargă pentru a opta oară la Mormântul Sfânt

Zilele viitoare, artista va merge, așa cum a mai procedat în trecut în preajma Sărbătorilor de iarnă, la Mormântul Sfânt de la Ierusalim.

La data de 13 decembrie, va pleca pentru a opta oară în Israel, pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. E de părere că o astfel de călătorie e una inițiatică pentru orice creștin.

„Pe 13 decembrie voi pleca la Mormântul Sfânt. Ce e aia oboseală? N-am înțeles. Am fost de șapte ori, știu, cunosc.

Nu am o dorință aparte, mă duc să mă închin, să mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot drumul pe care mi l-a croit în viață.

Este un drum pe care nu l-a bănuit nimeni, nici eu, și vreau să îi mulțumesc. Mă duc să mă închin. Mă duc cu sufletul în pază să îl pun acolo, asta vreau să fac”, a declarat marea doamnă a folclorului românesc pentru Antena Stars.

Artista e de părere că întreaga carieră de 63 de ani, drumul său în viață, se datorează divinității: „Am 81 de ani. Eu nu mă duc acolo să mi se dea răspuns, eu mă duc să mulțumesc. Și dacă mă duc să mulțumesc, nu cred că este nevoie să îmi dea un răspuns.

De fiecare dată, m-am dus și m-am închinat să aduc slavă lui Dumnezeu pentru tot drumul meu. Drumul meu este foarte lung, 63 de ani de cântec. Eu încă mai cânt”, scrie libertateapentrufemei.ro.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.