Mecanizarea muncii a deschis noi orizonturi pentru dezvoltarea societăţii. Revoluţia industrială din secolul XIX a reprezentat un prim pas, pentru ca acum, în secolul XXI, să putem vedea ce înseamnă evoluţia.

Dotările în materie de automatizări sunt astfel, în momentul de faţă, o necesitate absolută. Munca manuală este tot mai frecvent înlocuită de procese automate, de aparatură controlată tot de om, care realizează însă într-un timp mult mai scurt necesarul sau norma de îndeplinit. Orice atelier, service, orice hală industrială sau de producţie trebuie să aibă dotări complete în materie de automatizări, pentru a nu fi afectată buna desfăşurare a activităţii. Oferta TehnoVest intervine aici, punând la dispoziţia celor interesaţi soluţii de top cu privire la tot ceea ce înseamnă automatizări.

Sisteme automatizate variate impun accesorizarea cu piese corespunzătoare, impun un necesar de rezervă în cazul eventualelor defecţiuni. Astfel orice service auto, orice atelier sau hală de producţie sau orice altă activitate în care sunt folosite aceste sisteme automatizate trebuie să îşi găsească un furnizor de încredere. TehnoVest, prin produsele oferite, vine în întâmpinarea acestei nevoi. Impedimentul distanţei şi al imposibilităţii vizualizării produselor în magazinul de prezentare este înlăturat prin varianta online www.tehnovest.ro, unde cataloagele de produse prezintă soluţiile de top oferite în materie de automatizări.

Ce conţine oferta TehnoVest

Indiferent de sectorul de activitate, indiferent de soluţiile necesare pentru sisteme automatizate variate, orice poate fi găsit pe www.tehnovest.ro.

Sistemele de control fluide reprezintă o primă categorie pentru care se oferă soluţii din cele mai diverse: cuple, fitinguri, garnituri, robineţi, ventile sau chiar pistoale diverse pentru pulverizat. De aceste produse pot beneficia service-urile auto, spălătoriile si vopsitoriile, atelierele specializate în instalaţii şi nu numai. Furtunele, colierele şi alte sisteme de prindere a acestora completează de asemenea necesarul pentru acest sector.

Partea de hidraulică, pneumatică sau orice ţine de reţele de aer nu este nici ea ignorata. Catalogul de produse TehnoVest include astfel robineţi de diverse tipuri, cuple şi fitinguri, manometre, regulatoare de aer, filtre diverse, chei pneumatice sau distribuitoare utile. Racorturile, ţevile din diverse materiale sau furtunele de diverse tipuri şi dimensiuni completează gama de soluţii oferite în această secţiune.

Procesul de sudură atât de utilizat în ateliere de reparaţii şi întreţinere nu este nici el ignorat. Se oferă astfel o gama variata de becuri de sudura, adaptoare pentru flacără, cuple, diuze şi regulatoare de presiune necesare pentru ca procesul de sudură să se desfăşoare în deplină siguranţă. Sistemele de marcat şi rulmenţii completează gama variată de produse oferite de TehnoVest.

Soluţiile în materie de automatizări, pe lângă produsele oferite, se completează şi cu servicii de consultanţă. Fiecare proiect este diferit, pentru fiecare sector se impun soluţii diferite în materie de automatizări şi astfel TehnoVest oferă consultanţi specializaţi pentru găsirea celor mai bune opţiuni. Distribuţia tuturor produselor se realizează la nivel naţional, prin sistemul de livrare foarte bine pus la punct. Pentru ca nivelul calitativ să depăşească standardele impuse de clienţi, pentru ca satisfacţia să fie ceva garantat, Tehnovest oferă devotament, promptitudine, durabilitate şi garanţia calităţii pentru toate produsele şi serviciile oferite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.