Ipoteza dezvăluită de unul din foștii colaboratori ai lui Traian Băsescu, conform căreia fostul șef al statului va ajunge premier al României în maxim doi ani, pare să fie o situație destul de probabilă dacă analizăm rezultatele unui sondaj online realizat de cei de la gândul.info

Pun pariu cu dumneavoastră pe un suc că Traian Băsescu va fi premierul României în maximum doi ani”, preciza fostul consilier prezidențial, Adrian Răduescu, la începutul lunii decembrie la România TV.

În termen de patru zile, aproape 9000 de utilizatori online au votat în cadrul sondajului realizat de gândul.info.

Iată rezultatele parțiale:

sondaj gandul

 

Trebuie amintit și faptul că nu mai departe de 1 iulie 2014, consilierul onorific al lui Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, explica într-un editorial pentru adevărul.ro că Traian Băsescu ar fi fost cel mai bun premier pentru România.

„Cel mai bun premier pe care l-ar fi putut avea România este Traian Băsescu. El se numără printre puţinii politicieni români – dacă nu chiar singurul – care a înţeles că sistemul nu se dărâmă, sistemul se reconstruieşte şi se consolidează din interior. Din nefericire, cele mai multe pârghii pentru reformarea sistemului se găsesc la Palatul Victoriei şi nu la Cotroceni”, puncta MRU în vara lui 2014.

Totodată, chiar acum câteva zile, deputatul PNL, Tinel Gheorghe, preciza în cadrul unei emisiuni televizate la Antena3 următoarele:

„Va faceti frate cu Dracu’ – ca asa este o metafora – ca sa treceti puntea, cu PMP, care poate sa spuna: ‘Da, dar numai cu Traian Basescu premier’?”, l-a intrebat moderatoarea Alessandra Stoicescu pe Tinel Gheorghe, care a raspuns afirmativ.

„Stati sa vedem. In primavara lui 2012, Victor Ponta s-a facut frate cu Gabi Oprea, desi il criticase in 2010, 2011 si 2012, pana sa vina la guvernare, extraordinar. (…) Da, ce o sa facem acum …? Se creeaza o noua majoritate politica ce trebuie sa guverneze Romania”, a replicat Tinel Gheorghe.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.