Mai sunt câteva zile până la ziua votului, iar candidații tuturor partidelor politice încearcă să-i convingă pe cetățeni că programul lor este cel mai bun. De cealaltă parte, marea majoritate a oamenilor știu deja cu cine vor vota și își arată susținerea față de un candidat sau altul.

În comuna Horodnic de Jos, bătălia electorală pare că se dă între doi candidați principali: Petrică Onică, candidatul Partidului Național Liberal și primarul în funcție, și Ionel Andrișan, candidatul Alianței USR PLUS.

Potrivit unui sondaj efectuat în ultima săptămână a campaniei electorale, se pare că întrebările fără răspuns ale oamenilor, proiectele realizate uneori haotic și atitudinea de autosuficiență  îl vor costa pe primarul în funcție Petrică Onică, a cărui imagine s-a erodat pe parcursul celor trei mandate în fruntea Primăriei Horodnic de Jos.

La polul opus, tânărul Ionel Andrișan și-a propus să facă din localitatea pe care o iubește una demnă de apreciat, pentru că, doar așa, oamenii nu vor mai trebui să compare satul lor cu satele din comunele vecine care au cunoscut deja dezvoltarea. Tânărul candidat este convins că doar ieșind din zona de confort și printr-o implicare directă se poate produce schimbarea pe care și-o dorește și, de aceea, a ales să se implice politic și să candideze la Primărie.

Rezultatele sondajului:  38.63% Andrișan Ionel

                                                 21.48% Onică Petrică

                                                18.73% Teleagă Dumitru

                                                11.12%  Prelipcean Petru Viorel

                                                10.04% Buznean Gheorghe

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.