Fundația FARA, organizație de caritate care desfășoară anual activități de protecție socială pentru peste 500 de copii și tineri (parte dintre ei cu dizabilități) din Suceava, Ilfov, București și Satu Mare, are un nou ambasador.

La 25 de ani de la înființarea Fundației FARA, Soprana Felicia Filip, manager al Operei Comice pentru Copii (OCC), a devenit Ambasadorul  organizației și se alătură astfel Ambasadorului Regal al Fundației, Prințul Charles al Marii Britanii, și Prințesei Marina Sturdza.

„Am îmbrățișat de la bun început vizunea Fundației FARA «o familie pentru cei fără» și mi-am dorit să contribui ca artist și manager al Operei Comice pentru Copii pentru a crea un dar pentru copiii și tinerii din programele FARA”, a declarat soprana Felicia Filip, ambasador al Fundației FARA în România.

 În calitate de ambasador, Felicia Filip va fi alături de Fundația FARA la cele mai importante evenimente ale acesteia. De asemenea, copiii Fundației, în cadrul programului „bilet în așteptare” al OCC vin lunar la cele mai noi spectacole și participă astfel la un proces de educație prin artă.

  În incinta Operei Comice este prezentă o cutie de donații în beneficiul FARA, care a „călătorit” prin toată Europa, cu ocazia seriei de spectacole „Nino în vacanță” (Personajul Nino duce copiii în excursii imaginare prin țările europene), unde copiii fac fotografii cu eroul Nino și primesc imaginea tipărită contra unei donații în căsuța FARA. Acum, căsuța s-a întors din vacanțele cu Nino și este la Casa de bilete a Operei Comice pentru Copii.

Și pentru perioada de Crăciun, OCC condusă de Felicia Filip, pregătește daruri culturale pentru copiii Fundației FARA. De asemenea, în decembrie, spectatorii pot aduce în dar jucării copiilor fără posibilități ai Fundației FARA pe care să le lase în cutia de cadouri amplasată în incinta Operei Comice.

 „Nu puteam să ne dorim un prieten mai bun și un ambasador mai potrivit în România decât Felicia Filip. Prin munca extraordinară pe care o face la Opera Comică, aduce copiii mai aproape de artă, așa cum noi ne străduim să-i aducem mai aproape de viața pe care o merită. Sunt convinsă că împreună le vom putea schimba în bine copilăria și, pe termen lung, viitorul copiilor aflați în nevoie din România”, a declarat Jane Nicholson, președinte al Fundației FARA.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.