Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur a anunțat că șoseaua de centură a Sucevei va fi terminată în septembrie 2017, cu un an şi trei luni mai devreme decât comunicase zilele trecute.

„Personal am avut discuții cu ministrul Transporturilor Sorin Bușe și cu directorul CNADNR Cătălin Homor și, din fericire, s-a găsit soluția pentru scurtarea acestor termene, lucrările urmând să fie finalizate în septembrie 2017”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava și-a exprimat speranța că se va respecta acest termen, mai ales că s-a parcurs deja cea mai mare parte a procedurilor.

„Pentru zona Sucevei este extrem de important ca în 2017, în sfârșit, să se finalizeze și varianta de ocolire a Sucevei”, a mai adăugat Gheorghe Flutur.

One Response

 1. alegator_mahmur

  Pilda penticostala:
  Jaroslav Hasek are o schita in care un crestin practicant din Cehia evoca o minune a lui Dumnezeu,la care fuseseu dumnealui,crestinul,protagonist: adeca mergea el pe drum si-l vede pe cel mai mare dusman al sau care lucra pe un acoperis…Iata ocazia! isi zice… Si imediat se roaga la Dumnezeu sa faca cumva sa-i cada dusmanul de pe acoperis si sa-si rupa gatul! Insa,mergand mai incolo,il apuca remuscarile si se roaga din nou la Dumnezeu sa-I anuleze prima rugaciune! Si –minune – rugaciunea a doua ii este ascultata si dusmanul sau nu mai cade de pe acoperis!
  Cine vede asemnari intre aceasta poveste si lucrarea minunata a lui Flutur care alaltaieri anunta un termen lung pentru soseaua de centura apoi revine si – minune – anunta un termen scurt,deci cine vede ,stie ca aici sunt ramasite din brosurile pdl de mankat kkt,de propaganda… Ca va trece si anul 2018,va veni si anul 2020,si – cine stie – va veni un nou prim-secretar de la PSD,mai mult sau mai putin abulic, si va face centura… Ca una e sa spui si alta sa faci,asa sa ne ajute Dumnezeu,astazi si maine !
  Pana atunci,potentialele lucratoare de pe viitoarea centura sa nu piarda timpul si sa-si depuna CV-urile la birou la domnul Ghita sau la sediul ziarului sau preferat,cel care ii publica poza in fiecare zi,in coltul din stanga-sus.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.