Soția bărbatului din Iași a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat între ea și preotul care i-a cununat. Alexandra a fost bătută de soțul ei, Gheorghiță, după ce a aflat de amantul parteneri sale.

Soția bărbatului din Iași a rupt tăcerea și a vorbit despre idila sa cu preotul din satul Scobâlțeni. Alexandru, după ce s-a întors din străinătate, a aflat de la oamenii din sat că proaspăta lui soție, Alexandra, se iubește cu preotul satului, cel care i-a și cununat.

Gheorghiță a aflat că Alexandra și preotul au întreținut relații intime atât la un hotel, cât și în casa lui și, orbit de furie, și-a bătut soția și i-a cerut preotului suma de 20.000 de euro, pentru a nu îl da de gol.

Nu doar Alexandra a avut de suferit de pe urma faptelor sale, ci și preotul satului care, conform lui Lucian Apopei, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, „a fost oprit de la slujire”, timp în care „situația dumnealui” este analizată, conform bzi.ro.

Mai mult decât atât, femeia a depus plângere împotriva soțului ei, deoarece acesta a agresat-o fizic, pentru a recunoaște că îi este infidelă. Cu toate acestea, prin sat circula vorba că preotul s-ar mai fi uitat și după alte femei, dar, cu toate acestea, sătenii au fost uimiți când acest lucru a fost confirmat, deși are acasă o soție și patru copii.

Alexandra a recunoscut că s-a iubit cu preotul satului

Alexandra nu s-a ascuns și a recunoscut, în cele din urmă, tot ceea ce s-a întâmplat. Aceasta a spus și cum a început întreaga aventură, dar și de când au început bănuielile.

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place.

Vorbeam la telefon cu el și, la fel, îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După, ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns.

Eu nu știu de ce m-a bătut, eu am recunoscut că am fost cu popa. Cred că soțului a început să-i placă să mă bată, mă gândesc… Nu știu ce să mai zic. Oricum, m-a bătut rău, eram plină de vânătăi, chiar și acum mai am. El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa.

Eu am greșit că i-am povestit cumnatei. Ea a văzut în seara de Înviere că vorbesc prin mesaje cu cineva. Nu vorbeam cu preotul, era altcineva. Cred că i-a spus soțului și, după, au pus ei la cale un plan.

Eu i-am spus ei de popă, iar ea tot mă întreba ce facem, cum facem și tot așa. Eu i-am povestit, pentru că îmi plăcea cum era ea interesată și voia să afle lucruri. Oricum, i-am zis și lucruri pe care nu le-am făcut… Nu știu de ce, dar îmi plăcea să-i povestesc”, a spus Alexandra pentru bzi.ro.

One Response

  1. Dumitrasciuc

    Bravo ! mai vrei ??? Mai ia.
    Ce faci nu trebuie sa spui..
    A întâlnit popa pe dracul..

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.