Soția lui Marian Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, lansează o serie de acuzații la adresa unor lideri PSD, despre care spune că ar fi vinovați pentru situația grea prin care trece primarul sectorului 5. De asemenea, fostul deputat PSD precizează că nu dorește nimănui să ajungă în situația sa și a lui Marian Vanghlie, făcând referire și la Victor Ponta și Daciana Sârbu.

”S-a bucurat foarte mult. E un om cu demnitate, tine la colegii lui (n.r.: din PSD) si unii dintre ei chiar i-au facut rau si se afla aici din cauza unora dintre ei. Cred ca e timpul sa vina acasa. Cred ca se incalca niste reguli si niste drepturi in mod special. Dreptul la aparare, il apara avocatii si eu cat pot de mult, dar el vorbeste o data pe zi la telefon. E sub prezumtia de nevinovatie pana cand se judecata. Se mai incalca multe alte drepturi – drepturile cetatenesti pana la urma.

E dreptul lui de a vorbi, el stie cel mai bine ce s-a intamplat in partid. Nu vreau sa ajunga nimeni in situatia noastra, nici Victor, nici Daciana. E a doua oara cand trec prin asta si e foarte greu. Ceea ce se intampla cu Marian si aici e regretul meu ca om fost politic, e si regretul lui Marian, ca nu ne-am ocupat mai devreme pentru oamenii de rand din aceeasi situatie. Multi dintre ei sunt nevinovati – ati vazut si cazul Rarinca. Acest arest preventiv de atatea zile pana la urma nimeni nu-ti mai da inapoi zilele astea. Marian e departe de familie, departe de munca de aproape un sfert de an. Cred ca ar trebui facut ceva. Nu, in momentul acesta nu se gandeste. (n.r. – sa isi dea demisia). Am incredere in justitie, am incredere in judecator foarte mult. Dupa foarte mult timp mi-am dorit acest copil, Dumnezeu mi-a dat acest bebelus ca sa ne ajute sa rezistam, lucrurile se aseaza.

L-a schimbat dar nu si-a schimbat principiile de viata. Acolo s-a intalnit cu colegi care pur si simplu ne-au facut rau si ma refer la domnul Velea. Marian este un om uman, e cald, are un suflet foarte bun. Marian lucra foarte mult. Venea noptile acasa tarziu de la Primaria, sper ca de acum sa stea mai mult cu fetita, cu mine.”, a precizat Oana Niculescu Mizil înainte de judecatarea contestației depuse de Marian Vanghelie la măsura arestului preventiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.