Soțul Corneliei Catanga a vorbit, miercuri, despre starea de sănătate a artistei.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a venit cu noi detalii despre partenera sa de viață, după ce s-a spus că şi-ar fi pierdut vederea în urma unui stop cardio-respirator.

„Eu am fost aseară la ea, am stat până la 3.30-4.00. Cornelia se simte mult mai bine. Am auzit un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Toată lumea știe că are o boală de mulți ani. Dar nu a orbit definitiv. Bunul Dumnezeu să ne ajute pe toți. Și-a mai revenit”, a declarat Aurel Pădureanu, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Copilul nu mai doarme de două, trei zile. Nu mai vrea să studieze pianul. E bulversat, vă rog să mă credeți, și sunt enorm, enorm de supărat”, a mai spus acesta.

Cornelia Catanga este cântăreață de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel). Din 1986, a susținut turnee în străinătate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.